Foi de placinta - 800 gr
Branza telemea - 1 kg
Branza de vaci - 500 gr
8 oua
Smantana - 400 gr
Lapte - 300 gr
Ulei de masline - 150 gr
Se marunteste branza telemea, se amesteca bine cu branza de vaci, se adauga 5 oua batute ca pentru omleta si 200 gr de smantana.
Foile de placinta se ung cu ulei de masline.
Se aseaza cate 3 foi suprapuse iar pe toata suprafata superioara se intinde uniform compozitia de branza si se ruleaza.
Rulourile de placinta se aseaza intr-o tava in prealabil unsa cu ulei apoi se coace la 200 de grade timp de 20 de minute.
Cand este aproape coapta, se prepara un amestec din lapte, restul de smantana si 3 oua apoi se toarna pe toata suprafata placintei. Se introduce din nou la cuptor timp de 10 minute pana se rumeneste.
miercuri, 10 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu